Designmagasin
Designmagasin
Pedagogisk Produkt

Shine and Find

Pedagogisk Produkt Den viktigste fordelen med dette produktet er den enkle læringen og forbedring av minnet. I Shine and Find er hver konstellasjon laget praktisk, og denne utfordringen praktiseres gjentatte ganger. Det gjør et holdbart bilde i tankene. Å lære på denne måten, praktisk og studere og repetere, er ikke kjedelig og gjør mer holdbart minne og morsomt. Det er veldig emosjonelt, interaksjonelt, enkelt, rent, minimalt og moderne.

Prosjektnavn : Shine and Find, Designernes navn : Mohamad Montazeri, Kundens navn : Arena Design Studio.

Shine and Find Pedagogisk Produkt

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.