Designmagasin
Designmagasin
Fotografering

Livaboards of Maldives

Fotografering Bilde tatt for liveaboards på Maldivene dekker fotoåret 2014. Ble skutt ved hjelp av en jevn drone-okokopter med en Nikon D4 montert på den. unik utsikt over båten Maldivene Mosaique, med perfekt beliggenhet og miljø. Tanken var å vise livstidene til Maldivene i det offisielle magasinet. Inspirasjonen til dette bildet kommer til natur og enkelhet med utformingen av forsiden i tankene. Bildet måtte være så minimalt som mulig som å gi plass i bildet for at teksten også skulle skrives.

Prosjektnavn : Livaboards of Maldives, Designernes navn : Ismail Niyaz Mohamed, Kundens navn : A.N Associates.

Livaboards of Maldives Fotografering

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.