Designmagasin
Designmagasin
Interiørdesign

104 Cafe

Interiørdesign Prosjektet har et sted for å spise, kaffebrytende, møte, gruppearbeid, anspore medarbeidere til å samhandle mer, vekke nye ideer og styrke samarbeidet. Det har som formål å være et multifunksjonelt sted. Designerne har lagt et nytt konsept til rommet, begrepet Time. Våre designere hadde til hensikt at begrepet tid skulle komme til uttrykk gjennom de skiftende romlige aspektene ved denne multifunksjonelle kafeen og dette smidige kontorlokalet. Gjennom tid, i henhold til passende funksjonell romlig planlegging, tillater ånden å være selvdefinert for selskapet selv.

Prosjektnavn : 104 Cafe, Designernes navn : PEI CHIEH LU, Kundens navn : 104 Corporation.

104 Cafe Interiørdesign

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.