Designmagasin
Designmagasin
Logo

Flare to Value

Logo Bluss til verdi er å hjelpe Keep our Planet Beautiful gjennom rene og effektive energiløsninger. Logoen er den viktigste byggesteinen i identiteten vår, det primære visuelle elementet som identifiserer oss. Signaturen er en kombinasjon av selve symbolet og firmanavnet - de har et fast forhold som aldri skal endres i uansett.

Prosjektnavn : Flare to Value, Designernes navn : Shadi Al Hroub, Kundens navn : Gate 10.

Flare to Value Logo

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.