Designmagasin
Designmagasin
Kunst

Metamorphosis

Kunst Nettstedet ligger i Keihin Industrial-regionen i utkanten av Tokyo. Røyking som kontinuerlig bølger fra skorsteiner fra tunge industrielle fabrikker, kan skildre et negativt bilde som forurensning og materialisme. Imidlertid har fotografiene fokusert på de forskjellige aspektene ved fabrikkene som skildrer den funksjonelle skjønnheten. I løpet av dagen skaper rør og strukturer geometriske mønstre med linjer og teksturer og skala på forvitrede fasiliteter skaper en luft av verdighet. Om natten skiftes fasilitetene til en mystisk kosmisk festning som sci-fi-filmer på 80-tallet.

Prosjektnavn : Metamorphosis, Designernes navn : Atsushi Maeda, Kundens navn : Atsushi Maeda Photography.

Metamorphosis Kunst

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.