Designmagasin
Designmagasin
Ringe

American Red Indian Chief

Ringe Dette stykket inneholder det ikoniske bildet av den røde indiske sjefen, inspirert av det indiske indianske sjef i det virkelige liv, sittende Bull, hvis profetiske visjon forutså nederlaget for det syvende kavaleri. Ringen fanger ikke bare detaljene på ikonet, men illustrerer dens ånd og ledelse. Omhyggelig utformet for å vise den vakre kulturen til urbefolkningen. Fjærene på hodedekken er designet for å vikle rundt knoken din, slik at den vil passe komfortabelt på fingeren, til tross for det uttalte utseendet.

Prosjektnavn : American Red Indian Chief, Designernes navn : Andrew Lam, Kundens navn : AlteJewellers.

American Red Indian Chief Ringe

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.