Designmagasin
Designmagasin
Smartwatch

The Plant

Smartwatch Anlegget - advent & amp; Naturen gir deg et friskt utseende og preg. Det matcher enkelt antrekket ditt, både for forretnings- og fritidsliv. Begge to designene (advent og natur) har varsel om hendelser som forhindrer deg i å gå glipp av viktige hendelser i kalenderen. Advent viser til og med forskjellige oppmuntrende slagord for å gi deg forskjellig stemning hver dag. The Nature er egnet for uformell anledning ved å gi viktig informasjon og forskjellige farger, slik at klokken matcher forskjellige antrekk bedre.

Prosjektnavn : The Plant, Designernes navn : Pan Yong, Kundens navn : Artalex.

The Plant Smartwatch

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.