Designmagasin
Designmagasin
Hotell

Yu Zuo

Hotell Dette hotellet ligger innenfor veggene i Dai-tempelet, innerst i Tai-fjellet. Designernes mål var å transformere designen av hotellet slik at gjestene får en rolig og komfortabel innkvartering, og samtidig tillate gjestene å oppleve den unike historien og kulturen i denne byen. Ved å bruke enkle materialer, lyse toner, myk belysning og nøye utvalgte kunstverk, viser rommet en følelse av både historie og samtid.

Prosjektnavn : Yu Zuo, Designernes navn : Guoqiang Feng and Yan Chen, Kundens navn : Feng and Chen Partners Design Shanghai.

Yu Zuo Hotell

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.