Designmagasin
Designmagasin
Logo Branding

Sheikh El Burger

Logo Branding I den arabiske kulturen beskriver ordet “sjeik” den høyeste rangeringen man kan oppnå for sin takknemlighet, rettferdighet, ydmykhet og positive lederskap. Slik plasserte vi merkevaren vår: slang som vårt mål kan forholde seg til og bokstavelig talt si i hverdagens kommunikasjon. Slang som oversetter til kvalitet, arv og markedsledelse.

Prosjektnavn : Sheikh El Burger, Designernes navn : Moataz Mohamed, Kundens navn : Moataz Mohamed.

Sheikh El Burger Logo Branding

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.