Designmagasin
Designmagasin
Klatreplantevekst Hjelpeverktøy

Roller Planter

Klatreplantevekst Hjelpeverktøy Etter mange års observasjon og funnet at klatreplanten som vokser, styrker både arbeidsstyrken og kan føre til avlingsskader. Og med det formål å håndtere dette problemet. The Climbing Plant Growing Planter ved å bruke enkle mekaniske prinsipper for å hjelpe bondenes ledelse enkelt for klatreveksten. Videre tar klatreplanten voksende planter lavprismateriell og gjenbruksdesign for å hjelpe mennesker og miljøvennlige mennesker.

Prosjektnavn : Roller Planter, Designernes navn : Tse-Fang Lai, Kundens navn : TAIWAN TUNG SANG CHING LTD..

Roller Planter Klatreplantevekst Hjelpeverktøy

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.