Designmagasin
Designmagasin
Bord

Sufi

Bord Yılmaz Dogan, som mener at sporene og formene som stammer fra de etniske kulturene og deres filosofier er en rik skatt som åpner døren til nye eventyr for en designer; Han designet Sufi etter sine undersøkelser om Mevlevi, som blander renhet, kjærlighet og humanisme med enkelhet og er produktet av en 750 år gammel kultur. Sufi-bordet er inspirert av "Tennure" -kjolen som Mevlevi-dervisjene hadde på seg ved seremonier, og er en dynamisk design som kan tjene i forskjellige høyder. Sufi kan bli til en service- og displayenhet eller et møtebord mens det er et spisebord.

Prosjektnavn : Sufi, Designernes navn : Yılmaz Dogan, Kundens navn : QZENS .

Sufi Bord

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.