Designmagasin
Designmagasin
Salongbord

Ripple

Salongbord Midtbordene som ble brukt finner vanligvis sted midt i mellomrommene og forårsaker problemer med innflygingsproblemene. Av denne grunn brukes servicetabellene for å åpne dette gapet. For å løse dette problemet har Yılmaz Dogan kombinert to funksjoner i utformingen av Ripple og utviklet en dynamisk produktdesign som både kan være et midtstativ og et servicebord, som reiser med en asymmetrisk arm og beveger seg i det fjerne. Denne dynamiske bevegelsen falt sammen med Ripples flytende designlinjer som reflekterte fra naturen med variabiliteten til en dråpe og bølgene dannet av den dråpen.

Prosjektnavn : Ripple , Designernes navn : Yılmaz Dogan, Kundens navn : QZENS Furniture & Design.

Ripple  Salongbord

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.