Designmagasin
Designmagasin
Bord

Patchwork

Bord Yılmaz Dogan, som startet med ideen om at forskjellige industrielle materialer kunne brukes sammen på et bordbrett, sa at han designet en fleksibilitet på skrivebordet ditt, slik at du når som helst kan gjøre endringer for å tilpasse seg forskjellige trender. Med sin fullstendig knekkbare design er Patchwork et dynamisk design som lett kan tilpasse seg forskjellige rom som spisestue og møtebord.

Prosjektnavn : Patchwork, Designernes navn : Yılmaz Dogan, Kundens navn : QZENS .

Patchwork Bord

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.