Designmagasin
Designmagasin
Belysning

Thorn

Belysning Ved å tro at det er mulig å vokse og differensiere organiske former i naturen uten å forstyrre deres struktur og uttrykk ved tilfeldigheter, og at mennesker har en instinktiv tilhørighet til naturlige former, sa Yılmaz Dogan at mens han utformet Thorn, ønsket han å reflektere vekst med former som etterligne naturen uten noen dimensjonsbegrensning i belysningen. Thorn, som er en inspirasjonskilde for en naturlig gren av Thorn; vokser i en tilfeldig struktur og danner naturlig, oppfyller forskjellige behov og har ingen størrelsesgrense som en god belysningsdesign.

Prosjektnavn : Thorn, Designernes navn : Yılmaz Dogan, Kundens navn : QZENS .

Thorn Belysning

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.