Designmagasin
Designmagasin
Kontorlokaler Interiørdesign

Infibond

Kontorlokaler Interiørdesign Shirli Zamir Design Studio tegnet Infibonds nye kontor i Tel Aviv. Etter undersøkelser angående selskapets produkt, var ideen å lage et arbeidsområde som stiller spørsmål om den tynne grensen som skiller virkeligheten fra fantasi, menneskelig hjerne og teknologi og finne hvordan alle disse henger sammen. Studioet søkte etter riktige doseringer av bruk av både volum, linje og tomrom som vil definere plassen. Kontorplanen består av lederom, møterom, a-formelle salonger, kafeteria og åpen messe, lukkede telefonkioskerom og arbeidsplass.

Prosjektnavn : Infibond, Designernes navn : SHIRLI ZAMIR DESIGN STUDIO, Kundens navn : Infibond.

Infibond Kontorlokaler Interiørdesign

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.