Designmagasin
Designmagasin
Flerbrukspanel

OlO

Flerbrukspanel OLO-panelet er et møbelfunksjon, skaper det, er forårsaket av krav til bekvemmelighet og funksjonalitet i design i hverdagen. Dette møbelet kan etableres i ethvert designstadium av rommet. OLO forener belysningsfunksjon, styring av belysning og elektriske reir, USB, en lyd, lading av mobile enheter. I utforming av OLO geometriske former, brukes naturlige strukturer og balanserte fargekombinasjoner. Interaksjoner mellom forskjellige materialer gir volum, dybde og sensualitet for dette emnet. Design - det er enkelt, praktisk, flerfunksjonsmessig, OlO.

Prosjektnavn : OlO, Designernes navn : Oksana Belova, Kundens navn : Belova Oksana.

OlO Flerbrukspanel

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.