Designmagasin
Designmagasin
Bord

Liquid

Bord Liquid er et lett og sterkt moderne borddesign inspirert av de dynamiske og flytende strukturer som finnes i naturen. Det er allerede mange borddesign, det er utfordrende å skape en meningsfull en. Men Liquid er ikke ditt vanlige bord. Ved å velge Epoxy av høy kvalitet forsterket med E-fiber Glass, ser ikke bare bordet lett ut, det veier bare 14 kilo. Som et resultat av dette og dets tidløse design, kan du enkelt flytte det rundt i alle rom.

Prosjektnavn : Liquid, Designernes navn : Mattice Boets, Kundens navn : Mattice Boets.

Liquid Bord

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.