Designmagasin
Designmagasin
Dekorativ Plate

Muse

Dekorativ Plate Muse er en keramisk plate med en illustrasjon stemplet av en serigrafisk prosess herdet ved høye temperaturer for bedre fiksering av stemplingen. Denne designen gjenspeiler tre viktige konsepter: delikatesse, natur og bifunksjonell. Delikatesse er representert i den feminine formen av illustrasjonen og det keramiske materialet som er brukt. Naturen er representert i organiske og naturlige elementer som har illustrasjonens karakter på hodet. Til slutt vises det bifunksjonelle konseptet ved bruk av parabolen, slik at den kan brukes som et dekorativt gjenstand hjemme eller til å servere mat sammen med den.

Prosjektnavn : Muse, Designernes navn : Marianela Salinas Jaimes, Kundens navn : ANELLA DESIGN.

Muse Dekorativ Plate

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.