Designmagasin
Designmagasin
Vinetiketter

KannuNaUm

Vinetiketter Utformingen av vinetikettene KannuNaUm er preget av sin raffinerte og minimale stil, oppnådd ved å søke etter symboler som kan representere deres historie. Territorium, kultur og lidenskap for vinbrukere i landet for lang levetid blir kondensert til disse to koordinerte merkelappene. Alt forbedres av designen av hundreårsk druevin som er laget med teknikken med gull hellet i 3D. Et ikonografidesign som representerer historien til disse vinene, og med dem historien til landet som er født fra, Ogliastra the Land of Centenaries på Sardinia.

Prosjektnavn : KannuNaUm, Designernes navn : Giovanni Murgia, Kundens navn : Cantina Ogliastra.

KannuNaUm Vinetiketter

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.