Designmagasin
Designmagasin
Apotek

Izhiman Premier

Apotek Den nye Izhiman Premier-butikkdesignen utviklet seg rundt å skape en trendy og moderne opplevelse. Designeren brukte en annen blanding av materialer og detaljer for å betjene hvert hjørne av de viste elementene. Hvert utstillingsområde ble behandlet separat ved å studere materialegenskapene og de viste varene. Skaper en blanding av materialer som blandes mellom Calcutta-marmor, valnøtttre, eiketre og glass eller akryl. Som et resultat var opplevelsen basert på hver funksjon og klientpreferanser med et moderne og elegant design som er kompatibelt med de fremviste elementene.

Prosjektnavn : Izhiman Premier , Designernes navn : Emad Amin Salameh, Kundens navn : SADDA design and build .

Izhiman Premier  Apotek

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.