Designmagasin
Designmagasin
Boliginnredning

Curious Boxes

Boliginnredning Brukeren av husholdningen er et nygift par. Designeren tar homonymet til ordet møte og bruker boksmøte som tema for hele designen. Hvert område i huset er omgitt av forskjellige farger, akkurat som noen få forskjellige. Boksene er kombinert. Dette designet symboliserer møtet mellom ekteparet og familien. Fra det øyeblikket de møttes, er de sammen for å presentere og oppnå dette varme hjemmet.

Prosjektnavn : Curious Boxes, Designernes navn : Tommy Hui, Kundens navn : T.B.C. Studio.

Curious Boxes Boliginnredning

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.