Designmagasin
Designmagasin
Clock Face Apps

TTMM for Fitbit

Clock Face Apps TTMM-klokke-apper presenterer tiden i en futuristisk, abstrakt og minimal stil. Samlingen på 40 klokkefaser designet for Fitbit Versa og Fitbit Versa Lite gjør smartur til enkle tidsmaskiner. Alle modeller har forhåndsinnstillinger for farger og komplikasjoner som kontrolleres med en trykk-for-endring på skjermfunksjonen. Noen design er i tillegg utstyrt med stoppeklokke, timer, alarm eller lommelykt. Inspirasjonen til samlingen kommer fra sci-fi-filmer og fra & quot; Man Machine & quot; og & quot; Computer World & quot; album, komponert av Kraftwerk.

Prosjektnavn : TTMM for Fitbit, Designernes navn : Albert Salamon, Kundens navn : TTMM.

TTMM for Fitbit Clock Face Apps

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.