Designmagasin
Designmagasin
Produktkatalog

Kalitva

Produktkatalog Katalogen ble laget for russisk produsent av kokekar. Som et resultat av detaljert bekjentgjørelse og komparativ analyse av alle samlinger ble de mest egnede krydder, urter og grønnsaker valgt, som komplementerte utformingen av katalogen og fremhevet fordelene med hver samling. Katalogens hovedomslag er laget med en skjæring i form av en stekepanne, gjennom hvilken fargebildet i samlingen viser. Håndtakene til stekepannen og grytene på det andre dekselet er lakkert med myk berøringslakk, som etterligner den faktiske dekningen av disse håndtakene.

Prosjektnavn : Kalitva, Designernes navn : Lana Raizen, Kundens navn : Kalitva.

Kalitva Produktkatalog

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.