Designmagasin
Designmagasin
Kvinnekjole

A Lenticular Mini-Dress

Kvinnekjole Digital teknologi i dag har skapt utallige estetiske og uttrykksfulle endringer i motedesign ved å introdusere nye medier basert på tredimensjonale effekter på den. Denne lentikulære minikjolen viser en dynamisk fargeendring med en planktonformet modul. Lentikulære stoffark som presenterer 3D-skjermer skaper en illusjon av dybde fra forskjellige vinkler, og modulbasert tekstildesign fremhever den iriserende fargespredningen fra blå til svart. Gjennom å gi et oseanisk preg, gjennomskinnelige PVC-moduler med to forskjellige grafiske design, sammen med linseformodulene uten sying.

Prosjektnavn : A Lenticular Mini-Dress, Designernes navn : Kyung-Hee Choi, Kundens navn : Sassysally.

A Lenticular Mini-Dress Kvinnekjole

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.