Designmagasin
Designmagasin
Familiepark

Hangzhou Neobio

Familiepark Basert på den opprinnelige utformingen av kjøpesenteret, ble Hangzhou Neobio Family Park delt inn i fire hovedfunksjonelle områder, hver med flere tilbehørsrom. Slik inndeling tok hensyn til aldersgrupper, interesser og oppførsel hos barn, samtidig som de kombinerte funksjoner for underholdning, utdanning og hvile under aktiviteter mellom foreldre og barn. Den rimelige sirkulasjonen i rommet gjør det til en omfattende familiepark som integrerer underholdnings- og utdannelsesaktiviteter.

Prosjektnavn : Hangzhou Neobio, Designernes navn : Li Xiang, Kundens navn : Shanghai Neobio Enterprise Management Co., Ltd.

Hangzhou Neobio Familiepark

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.