Designmagasin
Designmagasin
Butikk

Ilumel

Butikk Etter nesten fire tiår med historie, er Ilumel-butikken et av de største og mest prestisjefylte firmaene i Den Dominikanske republikk på markedet for møbler, belysning og dekorasjoner. Den siste intervensjonen svarer til behovet for en utvidelse av utstillingsområdene og definisjonen av en renere og mer artikulert rute som gjør det mulig å sette pris på de forskjellige samlingene som er tilgjengelige.

Prosjektnavn : Ilumel, Designernes navn : Dante Luna, Kundens navn : Ilumel.

Ilumel Butikk

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.