Designmagasin
Designmagasin
Fasadearkitekturdesign

Cecilip

Fasadearkitekturdesign Utformingen av konvolutten til Cecilip er tilpasset av en superposisjon av horisontale elementer som gjør det mulig å oppnå den organiske formen som skiller bygningens volum. Hver modul er sammensatt av seksjonslinjer som er innskrevet innenfor radiusen av krumningen som skal dannes. Stykkene brukte rektangulære profiler av sølvanodisert aluminium 10 cm bredt og 2 mm tykt og ble plassert på et sammensatt aluminiumspanel. Når modulen var satt sammen, ble den fremre delen belagt med et 22 gauge rustfritt stål.

Prosjektnavn : Cecilip, Designernes navn : Dante Luna, Kundens navn : Dr. Jesus Abreu.

Cecilip Fasadearkitekturdesign

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.