Designmagasin
Designmagasin
Viadukten

Cendere

Viadukten Cendere Viaduct er en transportstruktur på 3-dekk store Istanbul Tunnel Project, som er et av de største transportinfrastrukturprosjektene som er planlagt bygget i Tyrkia. Det viktigste bygningselementet som beskriver design er stålkonstruksjonen som dekker plattformen til viadukten. Det er gjort forskjellige parametriske analyser for å løse strukturell orientering optimalt. Tredimensjonale strukturelle analyser av viadukten er begrenset til å bestemme dimensjoner av armert betongelement. Stålkonstruksjon er utviklet for estetiske formål.

Prosjektnavn : Cendere, Designernes navn : Yuksel Proje R&D and Design Center, Kundens navn : Yuksel Proje R&D and Design Center.

Cendere Viadukten

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.