Designmagasin
Designmagasin
Hotell

Shang Ju

Hotell Med skjønnheten i naturen og skjønnheten i menneskeheten, definisjon av City Resort Hotel, er det tydelig at det er forskjellig fra lokale hoteller. Kombinert med lokal kultur og levevaner, tilfører eleganse og rim til gjesterommene og gir forskjellige boopplevelser. Det avslappede og strenge arbeidet med ferie, full av eleganse, rent og mykt liv. Åpne sinnstilstanden som skjuler sinnet, og la gjestene vandre i roen i byen.

Prosjektnavn : Shang Ju , Designernes navn : Lichen Ding, Kundens navn : Shang Ju Hotel.

Shang Ju  Hotell

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.