Designmagasin
Designmagasin
Kunstneriske Smykker

Phaino

Kunstneriske Smykker Phaino er en 3D-trykt smykkekolleksjon som kombinerer kunst og teknologi. Den består av øreringer og anheng. Hvert stykke er 3D-gjenskaping av et minimalistisk konseptuelt kunstverk av Zoi Roupakia, som avslører dybden av menneskelig interaksjon, følelser og ideer. En 3D-modell er hentet fra hvert av kunstverkene og en 3D-skriver produserer smykkene i 14 K gull, rosegull eller rhodiumbelagt messing. Smykkedesignene beholder den kunstneriske verdien og minimalismen til estetikken og blir til stykker som avslører en mening for mennesker, som navnet Phaino betyr.

Prosjektnavn : Phaino, Designernes navn : Zoi Roupakia, Kundens navn : Zoi Roupakia.

Phaino Kunstneriske Smykker

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.