Designmagasin
Designmagasin
Glassvase

Jungle

Glassvase Inspirert av naturen er forutsetningen for Jungle-glasssamlingen å lage objekter som får verdien av kvaliteten, designen og materialet. Enkle former reflekterer stillheten i mediet, samtidig som de er vektløse og sterke på samme tid. Vaser er munnblåst og formet for hånd, signert og nummerert. Rytmen i glassfremstillingsprosessen sikrer at hvert objekt i Jungle Collection har et unikt fargespill som etterligner bølgenes bevegelse.

Prosjektnavn : Jungle, Designernes navn : Sini Majuri, Kundens navn : Sini Majuri.

Jungle Glassvase

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.