Designmagasin
Designmagasin
Veske

Lemniscate

Veske Håndvesker i små størrelser er allsidige for dag- og nattbruk. Med håndtaket "uendelig" symboldesign er det ikke noe vakkert tilbehør til en veske. Hovedmaterialet er skinn som er en indikator på eleganse og harmoni. designen søker å gjenspeile ens moderne og luksuriøse livsstil på en enkel og direkte måte å "balansere" på. Dermed er denne vesken markert med den minimalistiske mote.

Prosjektnavn : Lemniscate , Designernes navn : Ho Kuan Teck, Kundens navn : MYURÂ.

Lemniscate  Veske

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.