Designmagasin
Designmagasin
Parfymebutikk

Aqua D'or

Parfymebutikk AQUA D'OR er en moderne parfymekjedebutikk for engros- og detaljhandelskunder. butikken ble laget nettopp for å reflektere sansen for svart og hvitt utseende blandet med duft av høy kvalitet for å inspirere verdens forskjønnelse. Enten du er en duftelsker eller maker, betyr det ikke noe. AQUA D'OR tilbyr duft av høy kvalitet for å inspirere og forskjønne din verden. AQUA D'OR er en moderne parfymekjedebutikk for engros- og detaljhandelskunder. Og forsker kontinuerlig og følger opp de globale parfymetrendene for å kunne gi hvert kundeadvise og spesielt utvalg av produkter.

Prosjektnavn : Aqua D'or, Designernes navn : Nizar Samoglu, Kundens navn : AD.

Aqua D'or Parfymebutikk

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.