Designmagasin
Designmagasin
Vinlabor

Sands

Vinlabor For å realisere utformingen av disse etikettene, har forskningen blitt utført på trykkteknikker, materialer og grafiske valg, i stand til å representere selskapets verdier, historien og territoriet disse vinene er født i. Konseptet med disse etikettene starter fra det karakteristiske ved viner: sanden. Faktisk vokser vinstokkene på havsanden bare kort avstand fra kysten. Dette konseptet er laget med en pregeteknikk for å ta opp design på sanden i Zen-hagene. De tre etikettene utgjør sammen et design som representerer vingårdens oppdrag.

Prosjektnavn : Sands, Designernes navn : Giovanni Murgia, Kundens navn : Cantina Li Duni.

Sands Vinlabor

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.