Designmagasin
Designmagasin
Bar

PJB Nishiazabu

Bar Stål og steiner brukes til materialer for å uttrykke svært sofistikert metode som for eksempel å bruke horisontale og vertikale bevisst og gi fine utskjæringer. Vi sikret tre, lær og stoff av høy kvalitet, og brukte dem ofte der kundene faktisk kunne nå. Kantet vegg dekket med speil og tilfeldig plasserte speilhylleplater har alle effektive teknikker for å maksimere den lille plassen. Lysekroner som ser ut til å flyte i luft og hylleplater for bardisk vil øke ekstraordinær atmosfære.

Prosjektnavn : PJB Nishiazabu, Designernes navn : Aiji Inoue, Kundens navn : PJB Nishiazabu.

PJB Nishiazabu Bar

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.