Designmagasin
Designmagasin
Ring

Peacocks

Ring Påfugler er veldig spenstige og livlige fugler, hvis skjønnhet inspirerte designeren til å lage denne cocktailringn. Påfuglring representerer en dynamisk utforming av et slag av fugler gjennom en asymmetrisk form og glatte kurver. To slåssfigurer av påfugler former rammen for rød granat, som representerer en peahen, gjenstand for rivalenes ønske. Størrelsen og fargen på edelstenen gir designen status og lar ringn bære på kvelden. Til tross for den store størrelsen på hovedsteinen og innarbeidede figurer av fugler, er ringn balansert og behagelig å ha på.

Prosjektnavn : Peacocks, Designernes navn : Larisa Zolotova, Kundens navn : Larisa Zolotova.

Peacocks Ring

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.