Designmagasin
Designmagasin
Multifunksjonell Stol

Dodo

Multifunksjonell Stol Er dette en boks som blir til en stol, eller en stol som blir til en boks? Enkelheten og multifunksjonaliteten til denne stolen gjør det mulig for brukerne å bruke den som de trenger. Egentlig kommer formen fra undersøkelsene, men den kamlignende strukturen kommer fra designerens barndomsminner. Mulighetene til ledd og sammenleggingssystem, gjør dette produktet spesielt og enkelt å bruke.

Prosjektnavn : Dodo, Designernes navn : Mohammad Enjavi Amiri, Kundens navn : Mohammad Enjavi Amiri.

Dodo Multifunksjonell Stol

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.