Designmagasin
Designmagasin
Musikkinstrument

DrumString

Musikkinstrument Å kombinere to instrumenter sammen som betyr å føde en ny lyd, ny funksjon i instrumentbruk, en ny måte å spille et instrument på, et nytt utseende. Notatskalaer for trommer er som D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 og strengnoteskalaene er designet i EADGBE-system. DrumString er lett og har en stropp som er festet over skuldre og midje, og bruk og holding av instrumentet vil derfor være enkelt, og det gir deg muligheten til å bruke to hender.

Prosjektnavn : DrumString, Designernes navn : Mohamad Montazeri, Kundens navn : Arena Design Studio.

DrumString Musikkinstrument

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.