Designmagasin
Designmagasin
Kaffeemballasje

The Mood

Kaffeemballasje Designet viser frem fem forskjellige håndtegnede, vintageinspirerte og litt realistiske ape ansikter, hver og en representerer en annen kaffe fra en annen region. På hodet deres, en stilig, klassisk hatt. Deres milde uttrykk vekker nysgjerrighet. Disse dapper-apene antyder kvalitet, og deres ironiske sofistikering appellerer til kaffedrikkere som er interessert i komplekse smaksegenskaper. Uttrykkene deres representerer lekelyst en stemning, men henviser også til kaffens smaksprofil, mild, sterk, sur eller glatt. Designet er enkelt, men likevel subtilt smart, en kaffe for enhver stemning.

Prosjektnavn : The Mood, Designernes navn : Salvita Bingelyte, Kundens navn : Coffee24.

The Mood Kaffeemballasje

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.