Designmagasin
Designmagasin
Lampe

Jal

Lampe Just Another Lamp, Jal, er basert på tre hovedprinsipper: enkelhet, kvalitet og renhet. Det innebærer enkelheten i design, kvaliteten på materialene og renheten til produktets formål. Dette ble holdt grunnleggende, men ga også vekt til både glass og lys i like stor grad. På grunn av dette kan Jal brukes på en rekke måter, formater og kontekster.

Prosjektnavn : Jal, Designernes navn : David Grifols, Kundens navn : Mos.

Jal Lampe

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.