Designmagasin
Designmagasin
Kran

Moon

Kran Denne tappens organiske utseende og kontinuitet på kurver var inspirert av halvmånefasen av månen. Moon-badekran integrerer både kropp og håndtak i en unik form. Et sirkulært tverrsnitt stiger fra bunnen av kranen til utgangstuten og skaper Moon Faucet-profilen. Et rent kutt skiller kroppen fra håndtaket mens volumet holdes kompakt.

Prosjektnavn : Moon, Designernes navn : David Grifols, Kundens navn : MOS.

Moon Kran

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.