Designmagasin
Designmagasin
Kontorlokaler Interiørdesign

Visa TLV

Kontorlokaler Interiørdesign Shirli Zamir Design Studio designet det nye VISA innovasjonssenteret og kontorene som ligger i Rotschild 22-Tel Aviv. Kontorplanen byr på mange rolige arbeidsområder, uformelle samarbeidsområder og formelle konferanserom. Plassen består også av pulter til leie som tilbys for unge oppstartsbedrifter. Planen for prosjektet inkluderte også et innovasjonssenter, et rom som kan defineres i samsvar med antall mennesker, av en bevegelig skillevegg. Den urbane utsikten over Tel Aviv gjenspeiles på kontoret. Rytmen skapt av bygningene utenfor vinduet ble ført inn i designen.

Prosjektnavn : Visa TLV, Designernes navn : SHIRLI ZAMIR DESIGN STUDIO, Kundens navn : VISA.

Visa TLV Kontorlokaler Interiørdesign

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.