Designmagasin
Designmagasin
Privat Hus

Bbq Area

Privat Hus Grillområdet er et rom som gjør det mulig å lage mat utendørs og gjenforene familien. I Chile ligger bbq-området vanligvis langt fra huset, men i dette prosjektet er det en del av huset som forener det med hagen ved å bruke store lysende brettbare vinduer slik at magien i hageplassen flyter inn i huset. De fire mellomrommene, naturen, bassenget, serveringen og matlagingen er samlet i en unik design.

Prosjektnavn : Bbq Area, Designernes navn : Karla Aliaga Mac Dermitt, Kundens navn : karla Aliaga Mac Dermitt.

Bbq Area Privat Hus

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.