Designmagasin
Designmagasin
Kvinnekjole

Lacy magic

Kvinnekjole Blonder skaper forskjellige illusjoner hos hver kvinne. Blondermagi forbinder moderne samtidskvinner med antikke aldre. Blonder magi, todelt, dameklær. Håndlaget strikking. Designeren brukte veving og sammenføyningsteknikker. Skjørtet ble sydd med couture-teknikk. Chiffon, blonder, sateng og bomullsmaterialer ble brukt. Fleksibilitet passer for to forskjellige størrelser. Skjørt, en ny stil. Antiaging og antioksidant er et stoff produsert av nanoteknologi. For avtaler, invitasjoner, et spesielt blikk.

Prosjektnavn : Lacy magic, Designernes navn : Serap Safiye Yıldız, Kundens navn : Yildiz Design .

Lacy magic Kvinnekjole

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.