Designmagasin
Designmagasin
Pendellampe

Space

Pendellampe Designeren av dette anhenget var inspirert av de elliptiske og parabolske banene til asteroider. Lampens unike form defineres av de anodiserte aluminiumsstolpene som er nøyaktig anordnet i en 3D-trykt ring, og skaper den perfekte balansen. Den hvite glassskyggen i midten harmonerer med stolpene og gir dets sofistikerte utseende. Noen sier lampen likner en engel, andre synes den ser ut som en grasiøs fugl.

Prosjektnavn : Space, Designernes navn : Daniel Mato, Kundens navn : Loomiosa Ltd..

Space Pendellampe

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.