Designmagasin
Designmagasin
Flyer

Angry Mailer

Flyer Ta en 360-graders omvisning i ditt neste hus rett fra en flygeblad for hjemmet. Nå kan du med The Angry Mailer (TAM) Virtual Reality Viewer av Miemode. The Angry Mailer er den første i sitt slag, ultra-bærbar og miljøvennlig virtual reality (vr) -viser som sendes som en mailer, endres til en pop-art papirdukke og brettes til en vr-seer. I denne 360 Open House-serien kan potensielle kjøpere ta 360-graders hjemturer fra smarttelefonene sine ved å konvertere huslisteflyteren til en vr-visning. Gjør 2D-reklamen din til en 3D-virkelighet med TAM: 360 Open House.

Prosjektnavn : Angry Mailer, Designernes navn : Ginger Kong, Kundens navn : Miemode, LLC.

Angry Mailer Flyer

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.