Designmagasin
Designmagasin
Taklampe

Mobius

Taklampe M-lampe i form av Mobius-band ser ut til å være en abstrakt kropp som flyr over hodet ditt. Lampene laget for hånd og hver form har en liten forskjell fra hverandre. Lampen består av flere lag med bøyd kryssfiner, deretter polert og dekket med valnøtt finér og lakk, og gir et varmt humør til ditt sted. Designeren prøvde å finne balansen mellom enkle former og emosjonell design. Den smarte formen på Mobius-tape som alltid ser annerledes ut fra forskjellige synsvinkler. Den tynne lysstrimlen understreker denne abstrakte linjen og fullfører bildet.

Prosjektnavn : Mobius, Designernes navn : Anastassiya Koktysheva, Kundens navn : Filo by Anastassiya Leonova.

Mobius Taklampe

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.