Designmagasin
Designmagasin
Meldingstjeneste

Moovin Card

Meldingstjeneste Moovin Card er et innovativt QR-kodebasert meldingsverktøy som er en kombinasjon av gratulasjonskort og en videomelding. Moovin lar forbrukere lage og knytte personlige foto- og videomeldinger opprettet med Moovin-appen til fysiske gratulasjonskort. Videomeldinger er koblet til QR-kodene som allerede er skrevet ut i kortene. Mottakeren trenger ganske enkelt å skanne QR-koden for å se videoen. Moovin er en av sitt slag meldingsinnpakningstjeneste som hjelper deg med å levere følelsene dine som er vanskelig å uttrykke med ord alene.

Prosjektnavn : Moovin Card, Designernes navn : Uxent Inc., Kundens navn : Moovin.

Moovin Card Meldingstjeneste

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.