Designmagasin
Designmagasin
Anheng

My Soul

Anheng My Soul Pendant er en moderne design av en klassisk realisme som kombinerer harmonisk og jevn topologi med en realisme av blomster og en fugl. Utvalgsliljer og en kolibri er ikke et tilfeldig valg. En kolibri er et symbol på styrke for mennesker som har vært igjennom mye i livet og liljer er kjent for sine langvarige blomster og skjønnhet. Kombinasjonen av to symboler skildrer en tidløs sjel som oppnår den åndelige veksten gjennom utfordringer i livet. Dette anhenget kan brukes som en sjarm for et armbånd.

Prosjektnavn : My Soul, Designernes navn : Larisa Zolotova, Kundens navn : Larisa Zolotova.

My Soul Anheng

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.