Designmagasin
Designmagasin
Kunst

Gold and Spiderweb

Kunst Edderkoppnett og dens naturlige estetikk har alltid vakt oppmerksomhet. Dessverre varer skjønnheten ikke så lenge. Målet var å redde denne æren for alltid og å vise den på den mest uvanlige måten, skape og kunstgjenstander som ikke kopierer og ikke ligner noe som er laget av menneskeheten før. For å oppnå dette målet, møtte Andrejs Nadezdinskis mange vanskeligheter: hvordan å transportere det, lagre det og senere dekke med 24k gull.

Prosjektnavn : Gold and Spiderweb, Designernes navn : Andrejs Nadezdinskis, Kundens navn : Andrejs Nadezdinskis.

Gold and Spiderweb Kunst

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.